The Grove Renovation
Summer 2004

During the summer of 2004, Apple renovated The Grove (S. Calif.) store, installing stone flooring instead of wood, and replacing Corian furniture with wood. They also moved the second-floor Genius Bar and "kids" section, reconfigured the theater, and also the downstairs-rear of the store.

aaa_front_entry

the front entry, with new stone
flooring

aa_longbar

the old Genius Bar location along the side
wall of the second floor

ab_genius_bar

the new location of the Genius bar, at the
front of the store upstairs

ba_longtheater

former location of the Genius Bar, with
the theater in the rear of the 2nd floor

bb_theater

new configuration of the theater

ca_software_wall

upstairs software shelving, with the kids
section low desk to the right

cb_upstairs_fromfront

new upstairs

cc_upstairs_fromtheater

view from newly reconfigured theater
towards the Genius Bar